Bar-food-vin nature

Welkom bij Gastmaal Cafe. Wij schenken natuurwijnen en bereiden spannende gerechten met ingredienten uit het seizoen, van de volle grond en biologisch. Dus veel smaak! Onze stijl kenmerkt zich vooral door lichte en frisse smaken, een zuurtje hier, een klein bittertje daar, zonder al te veel moeilijke bereidingen.

Tijdens de lockdown zitten we natuurlijk niet stil! Kom bij ons langs voor lekker koffie en taart. Een heerlijke proeverij met wijn in het weekend of lunch met stokbrood van de Veldkeuken. Ga hier naar de take away shop

Wij schenken de natuurwijnen van buurman Vleck. Deze wijnen passen goed bij onze gerechten vanwege de frisse stijl. Uniek in Nederland is deze samenwerking tussen Vleck en Gastmaal Cafe. Alle wijnen van Vleck kunnen bij ons gedronken worden, meer keuze in natuurwijn bestaat niet! 


Voor de bierliefhebber is er een ruime keuze uit Nederlandse speciaalbieren en wij maken onze eigen alcoholvrije drankjes voor degene die geen alcohol wil drinken. 

Op woensdag en donderdag zijn we open vanaf 15 uur en in het weekend vanaf 12 uur, dan serveren we ook lunch.

Tot gauw!

Impressie

 • St-Jean des Sources Blanc

  Pays d'Oc. Sauvignon Blanc, Picpoul

  € 4,75 / € 25,50
 • Bondeville

  Pays d'Oc. Syrah, Grenache

  € 4,75 / € 25,50
 • Bodegas Vinessens, El Carro

  Alicante, Moscatel

  € 7,50 / € 35,90
 • Les Estines Blanc

  Pays d'Oc. Chardonnay, Viognier

  € 4,75 / € 25,50
 • Château Le Jonc Blanc, E-glou

  Bergerac. Merlot, Semillon

  € 6,80 / € 32,90
Volledige wijnkaart

Gevulde borreltafel voor 2 personen

Reserveer een tafel om 17:30 of 20:00 uur en geniet van onze  gevulde borreltafel. Klassiekers die al jaren een vaste waarde zijn in Gastmaal Cafe,  aangevuld met wisselende nieuwe hapjes. Uiteraard kan dit ook volledig vegetarisch, geef dit even aan bij het maken van de reservering. 
Het menu kan ook besteld worden voor 3 of 4 personen.

Instagram

#gastmaal

Proeverij met drie gerechten om te delen en drie proefglazen wijn of alcoholvrij

Drie heerlijke gerechten om te delen vergezeld van drie bijzondere proef glazen wijn van Vleck wijnen, of alcoholvrije opties.

Mocht je hierna nog zin hebben om een gerecht te bestellen of een glas wijn dan vinden we dat alleen maar heel erg leuk natuurlijk!