Reserveren

Online reserveren

Hier onder kun je online een tafel reserveren t/m 4 personen. De voorwaarde is dat jullie bij meer dan twee personen tot hetzelfde huishouden behoren. We zullen naar aanleiding van jullie reservering een e-mail sturen ter bevestiging. We houden uiteraard rekening met de voorschriften van het RIVM. We werken hygiënisch en er is voldoende afstand tussen de tafels.

Je kunt reserveren voor twee verschillende shifts. Je reserveert dan een tafel voor ongeveer 2 uur. Plaats je reservering voor 17:30 of 20:00 uur. Op woensdag en zondag gelden deze shifts niet, tenzij het drukker wordt. Vanaf 17:30 reserveer je voor diner. Op de dag zelf kun je altijd bellen of je gewoon voor een drankje terecht kan.

Reserveren voor de lunch en borrel is momenteel binnen ook verplicht. Dit kan online, telefonisch of aan de deur. We zullen dan een check-up doen en je gegevens even noteren.

Bellen kan naar: 030 - 271 82 00. 

Groepen vanaf 10 personen

Voor groepen hebben we een unieke ruimte beschikbaar voor proeverijen, borrels of diners in onze wijnwinkel. 

Graag willen je verzoeken telefonisch 030-2718200 of via mail info@gastmaalcafe.nl contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!